Praktische ondersteuning

Iedereen heeft wel eens een duwtje in de rug nodig. Soms zelfs letterlijk. OranjeZorg levert onder meer praktische ondersteuning aan huis. Denk daar bij aan het organiseren van uw huishouden, het op orde brengen van uw administratie of gewoon gezellig een keer samen de deur uit. Bent u bijvoorbeeld revaliderend van een ongeluk of operatie, heeft u wat extra aandacht nodig of wilt u wat meer onder de mensen zijn? Dan betekenen wij graag het verschil voor u!


Specialistische begeleiding

Soms is praktische zorg niet afdoende. Dat vraagt om een andere aanpak. Die aanpak leveren wij bij OranjeZorg. En niet wij alleen, dat doen we samen met onze partners. We zorgen bij een specialistisch begeleidingstraject altijd voor een multidisciplinair team in samenwerking met andere zorgaanbieders om zo de kwaliteit en de continuïteit van de zorg te garanderen.

Maatwerkarrangementen Jeugd


Bij sommige kinderen lijkt alles wel vanzelf te gaan in hun ontwikkeling. Dat is niet altijd zo, en daarom biedt OranjeZorg maatwerkarrangementen jeugd aan. Denk hierbij aan opvoedondersteuning. Zo heeft OranjeZorg ervaring met begeleiding van kinderen en adolescenten met ADHD, autisme (ASS) en een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH).