Over OranjeZorg

OranjeZorg staat voor kleinschalige zorg met persoonlijke aandacht. OranjeZorg levert ambulante hulpverlening en komt dus bij u thuis. Ons primaire doel is om bij u thuis rust en harmonie te garanderen. We zijn ons er namelijk terdege van bewust dat er niet voor niets een hulpvraag bij ons komt. We zullen altijd eerst toewerken naar;

  • Rust
  • Balans
  • Warmte
  • Aandacht
  • Ondersteuning

Van daaruit stellen wij, indien gewenst, samen met de client een persoonlijk ondersteuningplan op. Hierin kan de client zelf zijn (m/v/x) wensen, zorgvraag en begeleidingsdoelen formeren. Samen met de client maken we een realistisch en uitvoerbaar plan.

 


Werkwijze

OranjeZorg werkt systeemgericht

Systeemgericht werken wil zeggen dat OranjeZorg graag naar het hele plaatje kijkt. Wij geloven sterk dat uw omgeving heel belangrijk is voor uw welzijn en betrekken deze dan ook  in het verbeteren daarvan. Zo proberen we alle facetten van die problematiek mee te nemen in ons persoonllijke ondersteuningsplan. 

 

OranjeZorg werkt oplossingsgericht

Dat wil zeggen dat wij samen met u kijken naar uw problematiek en naar uw oplossingen. Altijd vanuit "een samen" en vanuit uw eigen wensen, behoeften en uw kracht.

 

OranjzeZorg werkt mensgericht

Dat wil zeggen dat wij altijd werken vanuit de behoeften en de wensen van de klant. We kijken graag samen met de klant naar de mogelijkheden en gaan vanuit daar een traject samen aan.Informatie

OranjeZorg staat ingeschreven bij Vektis als PGB aanbieder met AGB Code 41782082

 

OranjeZorg is aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie van SoloPartners

Locatie

OranjeZorg

Prinsendaalderhof 27

Utrecht 3541 GWPartners